Σαλάτα με grill cheese, φιστίκι Αιγίνης και avocado

Ψήνουμε το τυρί σχάρας σε γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Κόβουμε το καρότο σε λωρίδες. Το κρεμμύδι και το avocado τα κόβουμε σε λεπτές φέτες

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε

Σε ένα βαζάκι βάζουμε τα υλικά του dressing και τα χτυπάμε καλά

Ρίχνουμε ομοιόμορφα το dressing στη σαλάτα

Προσθέτουμε το ψημένο τυρί σχάρας και σερβίρουμε

Χρόνος: 10¨

Υλικά: (1 μερίδα)


Για την σαλάτα:
2/3 μιξ πράσινης σαλάτας (ρόκα, μαρούλι, λάχανο)
1/2 καρότο (σε λωρίδες)
10 τοματίνια
1 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης
150 γρ. mix τυρί σχάρας ΤΥΡΑΣ
1/2 avocado (σε λεπτές φέτες)
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (σε λεπτές φέτες)


Για το dressing:
2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. soya σος
1 κ.σ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι

Δείτε ακόμη