Αλμυρή Συνταγή
Ψήνουμε το τυρί σχάρας σε γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Κόβουμε το καρότο σε λωρίδες. Το κρεμμύδι και το avocado τα κόβουμε σε λεπτές φέτες
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε
Σε ένα βαζάκι βάζουμε τα υλικά του dressing και τα χτυπάμε καλά
Ρίχνουμε ομοιόμορφα το dressing στη σαλάτα
Προσθέτουμε το ψημένο τυρί σχάρας και σερβίρουμε
Χρόνος: 10¨
Υλικά (1 μερίδα)
Για την σαλάτα:
2/3 μιξ πράσινης σαλάτας (ρόκα, μαρούλι, λάχανο)
1/2 καρότο (σε λωρίδες)
10 τοματίνια
1 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης
150 γρ. mix τυρί σχάρας ΤΥΡΑΣ
1/2 avocado (σε λεπτές φέτες)
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (σε λεπτές φέτες)
Για το dressing:
2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. soya σος
1 κ.σ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι