Κατσικίσιο τυρί με μέλι και σουσάμι

recipe image

Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια πάχους 1-1,5εκ.

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτοντας πάπρικα & πιπέρι.

Πανάρουμε το τυρί πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αυγά και στο τέλος από το σουσάμι.

Αφού έχουμε ζεστάνει το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, τηγανίζουμε τα κομμάτια τυρί μέχρι να “χρυσαφίσουν” και από τις 2 πλευρές.

Στεγνώνουμε τα κομμάτια τυρί σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρουμε, αφού τα περιχύσουμε πρώτα με μέλι.

Χρόνος: 10’

Υλικά (4-6 μερίδες):
- 500γρ. Κατσικίσιο τυρί άλμης ΤΥΡΑΣ
- 140γρ. Αλεύρι
- 260γρ. Σουσάμι
- 4 Αυγά
- Πάπρικα
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Μέλι της αρεσκείας μας
Πιπέρι

Δείτε ακόμη