Πιπεριές γεμιστές με φέτα

recipe image

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές.

Θρυμματίζουμε το θρυμματισμένο τυρί σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.

Ανακατεύουμε το τυρί με το γιαούρτι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη.

Κόβουμε το καπάκι από τις πιπεριές ( το κομμάτι με το κοτσάνι ) και τις γεμίζουμε με το μείγμα τυριού.

Τοποθετούμε τις πιπεριές μας σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 200°C για 30’.

Χρόνος: περίπου 30’


Υλικά: (4 μερίδες)


8 μεγάλες κόκκινες ή πράσινες πιπεριές
250 γρ. λευκό αγελαδινό τυρί ΤΥΡΑΣ
2 κ.σ. γιαούρτι παραδοσιακό
Πιπέρι
Ρίγανη

Δείτε ακόμη