Σαλάτα τόνου με cottage cheese, αβοκάντο και ελιές

Σε μεγάλο ή μεσαίο μπολ, αναμειγνύουμε απαλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές και ισορροπημένο μείγμα.

Προσθέστε αλατοπίπερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και ανακατέψτε ξανά με προσοχή.

Σερβίρετε το σε σάντουιτς, σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ή ως απλό συνοδευτικό στο μπολ.

Χρόνος: περίπου 10’


Υλικά: (4 μερίδες)


2 κονσέρβες τόνο σε νερό (στραγγισμένο)
1 κούπα cottage cheese ΤΥΡΑΣ
2/3 του φλιτζανιού καλαμπόκι
2/3 του φλιτζανιού πιπεριά Φλωρίνης
1 φλ. τοματίνια τσέρι (κομμένα στη μέση ή στα 4)
½ μεγάλο αβοκάντο (σε κυβάκια)
5-6 ελιές Αμφίσσης ή Καλάμων (χοντροκομμένες & χωρίς κουκούτσια)
2 κ.γ. πικάντικη μουστάρδα ή μουστάρδα Dijon
1 κ.γ. μπούκοβο ή πάπρικα (ήπια καυτερό)
Αλάτι
Πιπέρι

Δείτε ακόμη